|
basded !!
|
| balkons |
Přidané 15.02.2010
|
Nováček

Příspěvek: 7
Založený: 22.10.09
|
Cus dneska sem zabanowal hrace basded To co on predwadi na pub1 je neskutecne urazky hracu a admina me nespocet krat na to kdyz mu napisu at se uklidni tak mi rekne nejakou urazku .... sigr at to wis ma perma kdybys to cetl a widel pochopis proc perma ... Z pozdrawem balkons ) |
| |
|
|
Walt  |
Přidané 15.02.2010
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 23
Založený: 01.02.10
|
Moh si alespoň přidat screen ;)
Basdeda znám.....je dost ujetej....ale že by až takhle?? |
| |
|
|
| basded |
Přidané 15.02.2010
|
Rozkoukaný

Příspěvek: 22
Založený: 10.09.09
|
Tak ale balkonsi s tým , že si mi nechtěl ríst jméno s tým se nepochváliš co ? Hodne krát sem se ptal na tví jméno a SLUŠNE!!! nechtěl si mi ho říct a pak si mne ignoroval! Došlo mi že to budeš buc ty alebo medium , lebo ty a on to je jak vojco k vajcu , kebiže mne neignoruješ tak ty nezačnu nadávat , nwm co by ti spravilo , kebiže mi řekneš kdo si , nwm proč si stále meníte jména , pak nwm kto je kto , a kebiže mi dřív povíš kto si nezačnu te urážet a ten hráč co tam byl si začal prvý ješte na de_tuscan či ako sa to volá , tam kde CT začínajú , tam sou dva stánky z hračkami , a nebyl si tam! Pak sem se sním začal hádat , lebo mi napsal LAMO! a pak začal skákat i do CHESTERA , kebiže mi řekneš jméno tak nezajdu až do takové agresi , podľa mňa si ty a medium namne zasadlý , tak se nečuduju že od takové admina jak seš ty dostanu BAN , ani nwm zaco máš práva OVER ADMINE , už mnoho krát sem te videl v overu a mne si práva , podle mne nejlepší admini sou: Dospelej TEAM KopecNet , fanan , a mladej TEAM KopecNetu , k tomu se ani rači nebudu vyjadrovat , ostatek moc neznám jak delají s adminy , a to že niekto povie v hre do p*če , alebo pod. tak si myslím že to až tak hrozný neni , z vlastných skúseností vím že to delá více hráču na KN , a ty sa hráš na velké neviňátko taky si nadával a ešte víc než ja , jenomže teď sekáš dobrotu xD ja ti to řeknu asi takhle mladých adminú mám težko v prdel* , a ty patríš tam tiež , kdiž mi řekne někdo dospelej nech prestanu , tak prestanu ! Ale ne nejakej 18 letí šulínek , ktorý si myslí že je KING , Sigr , Haniball , mne už slišeli nadávet a nic mi nato neřekli , príde nejakej šulinizmus a dá mi BAN ! Začal si ty! Víš že nemám rád ignoraci , a naschvál si mne ignoroval , dobře mne znáš a víš už co je ve mne , ale ty si mne chtěl vyprovokovat! Jinak by si mne neignorobal.
Upravil/a basded dne 15.02.2010
KeXíK  |
| |
|
|
| balkons |
Přidané 15.02.2010
|
Nováček

|
Dostal sto prawem a moje powinost neni ti rict kdo sem urazet nemas nikoho unban at ti da treba sigr je mi to jedno a co si na publiku tak neustale blbe kecas a urazis hrace ! zatim je tecka a rekne ti to kazdej !! z pozdrawem neasi
Upravil/a balkons dne 15.02.2010 |
| |
|
|
| basded |
Přidané 15.02.2010
|
Rozkoukaný

|
Nato ti seru , seš na hovn* admin , tvá inteligence je ješte hlboko pod tou mou seš tak vymletej jak šrot nečudu se že minule na SKYPE si nevedel tolik vecí a řeknul ti to devátak .
KeXíK  |
| |
|
|
| Atro |
Přidané 15.02.2010
|
Rozkoukaný

Příspěvek: 20
Založený: 15.02.10
|
Basded, nadávaš v chate ostatným hráčom ale aj adminom, písať tu, že je na tom balkons inteligenčne horšie ako ty je dosť úbohé, keďže on sa nevyjadruje ako úplny idiot narozdiel od Teba, ešte som nevidel, aby v jednej jedinej vete, ktorú si vyplodil nebol aspoň jeden hrubý výraz smerujúci na hráča/admina....tak sa prosím Ťa nad sebou zamysli a potom tu niekoho kritzuj za to, že robí svoju robotu tak ako ju robiť treba. |
| |
|
|
sigr    |
Přidané 15.02.2010
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 134
Založený: 06.10.09
|
S tímhle přístupem ti nemůžu pomoct . Prostě mysli si o balkonsovi co chceš ale tady a na serveru si to nech pro sebe . Takže jestli je v tobě dost pokory aby si řekl balkonsovi beru z5 a hodím si klida dáme ti šanci. |
| |
|
|
| basded |
Přidané 15.02.2010
|
Rozkoukaný

|
Ja jsem se narodil takovej jakej sem. A minku o balkonsovi nezmením , nabídku perma prímam , a mám tu jeden SCREEN kde "ADMIN" fakt ťažky admin MEDIUM mne vyprovokoval , ja jse tam bavím s holkou a on mi napíše , že nemám péro , mám i SCREEN ale tohle asi nebude nikoho zajímat , lebo ADMINY sou svätý
ADMINI CO STOJÍ za hovno: Assaine , Epo , Medium , balkons , Stormblood a spol... Tyhle lidi nwm naco mají , práva , nic nedelejí skoro , prijdu na server automaticky im začnu nadávet zato bejt admin a sem na serveru OVER by tam nebyl nikdy , sam kdiž se pripojím stlačím 5 ne jak ostatný hráči , čekají jak dementi a pak si dají 2 nebo 1 , ja du vždy k slabším , či je to CT alebo T , a tohle delá málo kto co ja , min 70% KN hráču sú overáci.
KeXíK  |
| |
|
|
| balkons |
Přidané 16.02.2010
|
Nováček

|
Porad brecis psat ti tu neco je skoda slov na me stiznosti a kdybych byl admin na ...... Tak bych nemel prawa na dalsich 5 serwerech a ja si ower hlidam ..... |
| |
|
|
| basded |
Přidané 16.02.2010
|
Rozkoukaný

|
Jo jasný jak na cs_office co ? Mám te naháku , na serverech sem strávil dosť času a vím dobre co sem tam deje , tak mi tu nerev kaleráby do hlavy. Over si nehlída skoro žádnej admin.
KeXíK  |
| |
|
|
| HyperioN |
Přidané 16.02.2010
|

Uživatel

Příspěvek: 118
Založený: 08.11.09
|
Myslím že je to trošku nespravedlivé. Perma ban za nějaké přiblblé urážky. Admin by měl mít na tyto bany nějaký důkaz sprostých slov atd. toto prostě není normal. |
| |
|
|
sigr    |
Přidané 16.02.2010
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 134
Založený: 06.10.09
|
Kdyby to byl první admin co dal basdedovy ban za urážky řešil bych to domluvou. Basded unban dostane ale nechám ho ještě do zítra vycukat. |
| |
|
|
| basded |
Přidané 16.02.2010
|
Rozkoukaný

|
Co je vycukat? Ale on si začal.
KeXíK  |
| |
|
|
| basded |
Přidané 16.02.2010
|
Rozkoukaný

|
Atro #6
Přidané 02/15/2010 20:11
Nováček
Příspěvek: 4
Basded, nadávaš v chate ostatným hráčom ale aj adminom, písať tu, že je na tom balkons inteligenčne horšie ako ty je dosť úbohé, keďže on sa nevyjadruje ako úplny idiot narozdiel od Teba, ešte som nevidel, aby v jednej jedinej vete, ktorú si vyplodil nebol aspoň jeden hrubý výraz smerujúci na hráča/admina....tak sa prosím Ťa nad sebou zamysli a potom tu niekoho kritzuj za to, že robí svoju robotu tak ako ju robiť treba.
- Taky se mi balkons vysmíval za INTELIGENCII , ani nevíš , co sme mluvily na SKYPE jo , tak se do toho nemíšej slováku
KeXíK  |
| |
|
|
| chester |
Přidané 16.02.2010
|
Nováček

Příspěvek: 6
Založený: 16.02.10
|
hej kundy basded je dost dobrej kámoš a na tom serveru si začal balkons nehcci bejt nespravedlivej tak řeknu to že basded mu řekl nějakou tu nadavku ale on si začal a pak jebal i domě nechápu ho zmrda využívá práva na ty co práva nemaj jen aby měl dobré skore..! ps: sigr sorry za nadavky ale jinak to nešlo |
| |
|
|
| balkons |
Přidané 17.02.2010
|
Nováček

|
Takze Hyperion-Nebylo to poprvi co urazel hrace a adminy .... to co si odnej wyslichawawal atro to byti mohl wyprawet ...
Sigre- dej si mu co chces ... zalezi to natobe
Chester -ja sem si zacal ses frajer... ja sem se pripojil a uz ste se hadali a urazeli z jinym hracem dal sem mu mute ... a basded zacal kdo sem tam sem mu napsal ze ho to nemusi zajimat a on hned dalsi admin na howno ze sem beztak medium nebo balkons tak se wzpamatuj a to kdyz tu napises ze si jeho kamos tak kazdymu dojde ze se budes neprawem zastawat jeho ja sem mu nerekl ani pul slowa .. a ani nenapsal a ja zneuziwam praw? tak az me uwidis zneuziwat prawa tak to wyscreenuj a posli mi to ja se na torad podiwam protoze je to blbost a jeste neco skemral "ja chci hrat z basdedem prehod me a zacals blbe kecat ze kdyby tu byl sigr nebo nekdo jinej ze te prehodi prehodil sem te " takze ty muzes mlcet ! Pulka kopecnetu wi ze basded urazi kazdeho admin ne admin ... a ted kdyz se to resi tak sem zas spatnej a jen podle toho jak tu pises ty a chester tak ja bych ti ten unban nedal .... |
| |
|
|
| balkons |
Přidané 17.02.2010
|
Nováček

|
mute sem fdal hracowy kterej je "urazel newim hadali se tak sem mu dal mute " |
| |
|
|
| basded |
Přidané 17.02.2010
|
Rozkoukaný

|
A víš pročo nadávam na ADMINY ?! to by mne zajímalo , ani nevíš proč to delám , kvoli neschopnostem malých deckých adminú , a ty tam patríš též ( rokovo asi už nie , ale ze skutkami) ja vím jakej je nejhorší admin , a patríš medzi nich , kdiž se hrá over tak admini sou svetí a pritom ich hraje púlka v nem ( mladý ). A s tým čo si sa mi s mediumem vysmíval kdiž sem se bavil s holkou , to se nepochváliš co ? ( oba admini ) , nato nejako rýchlo zabúdaš. Sigr screen dostal. A pošlu ho každému , kdo chce , väčšinou tam delal medium , ale ty si se natom náramne vyžíval , tak pomlč račí jo , ja mám snad na každýho neco , a je jen otázka času , kdy to vše zverejním.
KeXíK  |
| |
|
|
| chester |
Přidané 17.02.2010
|
Nováček

Příspěvek: 6
Založený: 16.02.10
|
BAlkons na koho ttady řveš ty zmrde di si nadávat svý mámě kurva nebo přijed do prahy ty chudáčku a vyříkame si to z očí do očí ne jesi chceš poznat mě a kamárady tak přijed na žižkov kudno ještě jedna urážka na basdeda tak si tě najdu ty kundo nedělám si z tebe prdel myslim to vážně Tk už radši drž pysk o cssku nevíš vubec nic jenom si admin na kopecnetu ale s prominutím admini na kopecnetu jsou samí idioti a já se hadal s tim zmrdem co házel flashe a střílelpo vlastních tak se jdi schovat ty Opičáku zmrdlej |
| |
|
|
| Atro |
Přidané 17.02.2010
|
Rozkoukaný

Příspěvek: 20
|
Takže basded: 1. Hovoríš, že admini sú deti a že si nerobia robotu- máš 15 rokov, ešte si nevychodil ani základku
2. Nadávaš na každého kto Ti nesedí, bez rozdielu či je admin/hráč
3. Vyhrážať sa tu, že zverejníš nejaké dementné screeny je dosť úbohé nakoľko tu máš ban a s týmto asi nepochodíš
po 4. Nadávaš na Slovákov a sám si Slovák, hráš sa tu na veľkého Čecha a pri tom neovládaš ani základy zo slovenčiny a ani z češtiny
po 5. daj si všetky tieto body dokopy a hľadaj chyby aj na sebe a nie len na ostatných + sa tu neobraňuj ako keby Ti každý chcel len zle, keď si to zapríčiňuješ sám
(očakávam odpoveď typu, že ma je do toho hovno, že som Slovák, že sa do toho nemám miešať, tak sa ani nenamáhaj to písať a radšej sa choď učiť slovenčinu, aby Ti mama na konci roka nedala domáce väzenie)
Pre Chestera: hmmm, poznám takých internetových hrdinov ako si Ty a väčšina z nich sú 14(maximálne 16) roční zakomplexovanci, pre ktorích je PC na každom poriadku a myslia si, že keď na fóre napíšu peknú reťaz nadávok, bude sa ich každý báť, ale to je len zdanie, väčšinou to má opačný efekt, keď sa Ti niekto in-game bude smiať tak už vieš prečo :-) |
| |
|