dnes jsem dal 30 minutový ban hráči (mentalista) stule 10 . Měl ping kolem 250 a lagoval server. Vím že hraje na pubu 1 dost často ale s těmi lagy si musíš něco udělat.
jj stule 10 ma neskutocne lagy a ping ... uz aj ja som ho kickoval a banoval... sigr??? nie je na pub 1-cky limiter pingu ... napr. zebyod 100 automaticky kickovalo...
ok je nastaveno na 125 . ale nefunguje tak ako vravi sigr . niektory tam maju ping az 300 a ani ich to nevikopne a dakomu ping skace hore dole a ani to nic. Bolo by uz nacase to nastavit poriadne aby sme mi admini nemuseli stale kickovat. za ping
Když hráč má nastavený RATE správně, může lagovat. Myslím že na public1 je 100 nastavený, protože v konsoli mi to tohle vypisuje a když se je nedám správně tak mě to vykopne. Hráč má slabý net, nebo něco stahuje a vyrazí se to hned! Jestli to chápu dobře. Nebo ještě odpovím na druhé co si myslím vy chcete nastavit ms ping aby když mu to laguje více jak nad 125 ping vykoplo. To nwm na pub2 to funguje a na pub1 jsem hrál teprve včera chvilku.
Pochop, na server příjde člověk s nastaveným cl_cmdrate 25 a public to automaticky nastaví na 100, kdyby měl menší hodnotu tak laguje jak prase a stejně se mu sníží ping pouze vizuálně. Zkus použít někdy příkaz ping do console..